تعمیر تلویزیون پلاسما (Plasma)
گـروه اجـرایی " تعمیرکار" بخش تعمیرات تلویزیون پلاسما ( Plasma )، آماده ارائه انواع خدمات تخصصی با قیمتی مناسب در رابطه با تعمیر انواع تلویزیون های Plasma در مرکز نمایندگی تعمیرات تلویزیون Plasma همراه با ۶ ماه گارانتی هرگونه خدمات است که علاوه بر این خدمات مشاوره رایگان نیز به شما عزیزان ارائه میشود. مرکز تعمیرات تلویزیون های Plasma محدود به برند ال جی نبوده و خدمات این مرکز شامل برند های سامسونگ و سونی و باقی انوع برند تلویزیون هم میشود.
تلویزیون Plasma چیست ؟
- تلویزیونهای پلاسما یکی از تکنولوژیهای نسل نوی تلویزیونهای خانگیاند که تقریبا همزمان با تکنولوژیهای السیدی و الایدی وارد بازار لوازم خانگی شدند. تلویزیون Plasma، تکنولوژی رایجی در بین کمپانیهای تولید کننده تلویزیون نیست و تنها چند برند مطرح مانند سامسونگ، الجی و پاناسونیک را میتوان دربین تولید کنندگان مطرح نام برد که در زمینه عرضه تلویزیون پلاسما فعالیت داشتهاند.
- از دلایل اصلی عدم تولید تلویزیونهای پلاسما توسط برندهای مختلف باید به پیچیدگیهای تولید آنها اشاره کرد. بهطوری که از سال ۲۰۱۴، برندهای معتبر نامبرده شده اعلام کردند که تولید این نوع از تلویزیونهای تخت را توقف کرده و نسخه جدیدی از آنها را عرضه نخواهند کرد.
- با این وجود، هنوز تلویزیونهای پلاسمای متعددی در بازار ثانویه وجود دارند که نیاز به تعمیر و سرویس پیدا میکنند. اکنون قصد داریم درمورد تعمیر تلویزیون پلاسما (Plasma) و هرآنچه درباره حساسیتهای آنها بدانید صحبت کنیم.
تلویزیون پلاسما و تکنولوژی Plasma در تلویزیون چیست؟
- دلیل استفاده از نام پلاسما در این نوع تلویزیون تخت، استفاده از گاز پلاسما در تکنولوژی تولید آن است. بهترین توضیح برای نحوه عملکرد این تلویزیونها، اشاره به نحوه عملکرد لامپهای فلورسنت است.
- در این لامپها، جریان برق با سرعت از داخل گازهای نئون یا زنون عبور کرده و فرآیند روشن یا خاموش شدن چراغ پیش میرود. در پیکسلهای تلویزیون پلاسما مقداری گاز نئون یا زنون وجود دارد.
- در کنار این گازها همچنین مقداری مواد شیمیایی فسفری رنگی در پیکسلها قرار دارد. هنگام عبور الکتریسیته یا جریان برق از این پیکسلها، گازها نور نامرئی فرابنفش تولید میکنند.
- این نور نامرئی پس از برخورد با مواد فسفری به نورهای مرئی قرمز، آبی و سبز تبدیل میشود. مواد فسفری درواقع نوعی پوشش به بیرون در پیکسیلها هستند.
- ضمن اینکه در هر پیکسل تنها شاهد یک رنگ قرمز سبز یا آبی هستیم. همچنین گاز یونیزه شده موجود در پیکسلها پلاسما نامیده میشود که منشاء اصلی نامگذاری این تلویزیون محسوب میشود.
مزایای تلویزیونهای پلاسما (Plasma)
- از مزایای تلویزیون پلاسما باید ابتدا به عمر بیشتر آن نسبت به تلویزیونهای تخت دیگر مانند السیدی اشاره کرد. طول عمر متوسط تلویزیونهای پلاسما از ۶۰.۰۰۰ تا ۱۰۰.۰۰۰ ساعت است و در تلویزیونهای نسل نو این زمان کمتر ارزیابی میشود.
- این مزیت باعث میشود تا تعمیر تلویزیون پلاسما (Plasma) نیز دیرتر نیاز باشد. مزیت دیگر این نوع تلویزیون عمق سیاهی تصویر بیشتر آن نسبت به تلویزیونهای همسطحش یعنی الایدی و السیدی است. عمق بهتری که تلویزیون پلاسما از رنگ سیاه به تصویر میکشد، در کیفیت تصویر تاثیر محسوسی دارد.
- برتری دیگر این نوع تلویزیون، کنتراست بالای تصویر آنها است. باتوجه به اینکه کنتراست تصویر یکی از فاکتورهای مهم کیفیت تصویر در تلویزیون است، این مزیت بسیار حائز اهمیت بهشما میآید.
- در آخر باید گفت، تلویزیونهای پلاسما بهدلیل نرخ بالای بروزرسانی، دچار تاری در تصویر نمیشوند و تصویر شفاف و خوبی را در اختیار بیننده خود قرار میدهند.
معایب تلویزیون پلاسما (Plasma)
- از معایب تلویزیونهای پلاسما باید به مصرف برق بالای آنها اشاره نمود. این نکته در حال حاضر که مبحث کاهش مصرف برق بسیار اهمیت دارد، عیب بزرگی محسوب میشود. معضل بعدی این تلویزیونها وزن بالای آنها است که کار جابجاییشان را سخت میکند.
- همچنین تلویزیونهای پلاسما بهدلیل نوع خاص تکنولوژیشان، ظرافت کمتری هم دارند. روشنایی تصویر در تلویزیونها پلاسما کمتر از تلویزیونهای السیدی یا الایدی است. البته این همیشه عیب محسوب نمیشود و میتوان از آن در فضایی تاریک بهعنوان حسن یاد کرد.
- تلویزیونهای پلاسما میزان گرمای بیشتری نسبت به تلویزیونهای تخت مشابه تولید میکنند. این میزان گرمای بیشتر اگر تلویزیون در شرایطی قرار داشته باشد که تبادل گرمایی لازم صورت نگیرد، ممکن است تلویزیون را دچار آسیب کند.
- آسیبی که میتواند نیاز به تعمیر تلویزیون پلاسما (Plasma) را نیز به دنبال داشته باشد. این موضوع، باتوجه به اینکه تعمیر تلویزیون پلاسما (Plasma) پیچیدگی های خود را دارد میتواند عیب بزرگتری محسوب شود. درآخر باید یادآور شد که تلویزیون پلاسما در مناطق مرتفع، کیفیت تصویر پایینتری خواهد داشت و دچار مشکل میشود.
شایعترین ایرادات تلویزیون پلاسما (Plasma)
مشکلاتی که ممکن است برای تلویزیونهای پلاسما ایجاد شود، چند حالت رایج دارد که بیشتر دیده میشود. اکنون سعی میکنیم کمی درباره این مشکلات بیشتر صحبت کنیم:
خاموش شدن تلویزیون پلاسما
- خاموش شدن ناگهانی تلویزیون پلاسما خود به دو دلیل ممکن است اتفاق افتد. این دو دلیل شامل موارد زیر میشود:
خرابی مین برد تلویزیون پلاسما
- موجب خاموشی ناگهانی تلویزیون شده و دیگر روشن نمیشود. گاهی هم تلویزیون کلا روشن نمیشود.
خرابی برد پاور تلویزیون پلاسما
- تلویزیون ناگهان خاموش میشود ولی ممکن است دوباره روشن شود. البته این روشن شدن هم مجدد به خاموشی میرسد. خرابی برد پاور گاهی خود را به شکل خاموش و روشن شدنها مداوم نشان میدهد.
قطع شدن تصویر تلویزیون پلاسما
- این معضل دراثر خرابی برد تیکان تلویزیون ایجاد میشود. برد تیکان نوعی رابط ببین مین برد و پنل صفحه تصویر تلویزیون است. درصورت خرابی این قطعه، تصویر تلویزیون پلاسما دچار مشکل شده یا اینکه ناگهان قطع میشود. درصورت خرابی برد تیکان، تلویزیون خاموش نمیشود بلکه تصویر قطع میشود.
نقطهسوز شدن صفحه تلویزیون پلاسما
- این حالت که بهدلیل سوختگی پیکسلها ایجاد میشود، معمولا دراثر نرسیدن برق کافی به ترانزیستور اتفاق میافتد. اگر پیکسلهای تلویزیون دچار سوختگی شوند، نقطه یا نقاط سیاهرنگی را در صفحه نمایش آن مشاهده خواهید کرد.
ایجاد خصوص عمومدی در تصویر تلویزیون پلاسما
- مشاهده خطوط عمودی یا گاهی خطوط افقی در تصویر تلویزیون پلاسما، علامتی بر خرابی پنل تلویزیون پلاسما یا همان صفحه نمایش آن است. این مشکل معمولا دراثر داغ شدن بیش از حد پنل، کارکرد طولانی مدت آن و عمر بالایش ایجاد میشود.
- در بحث تعمیز تلویزیون پلاسما (Plasma) برخی از مشکلات مطرح شدن مانند خرابی مین برد و برد پاور قابل حل است ولی برخی از این مشکلات مانند سوختگی پیکسلها راه حلی نداشته و قابل تعمیر نیست.
- به این شرح که در صورت خرابی بردها، میتوان آنها را تعویض یا تعمیر کرد. البته که تعویض آنها هزینهبر است اما، این هزینه مقرون بهصرفه محسوب میشود.
- ولی درصورت خرابی پنل، از آنجا که این بخش قابل تعمیر نیست و تنها راه رفع مشکل آن، تعویضش است، معمولا توصیه به تعویض تلویزیون میشود. چرا که هزینه تعویض پنل بسیار بالا است و چندان منطقی بهنظر نمیرسد.
نحوه تعمیرات تلویزیون پلاسما(Plasma)
از آنجا که تولید تلویزیونهای پلاسما هیچگاه دربین تولید کنندگان تلویزیونهای خانگی چندان عمومی نبوده، درحال حاضر بسیاری از تعمیرگاههای مجاز و رسمی، خدماتی درمورد آنها ارائه نمیکنند و تعمیر تلویزیون پلاسما(Plasma) را نمیپذیرند.
بهخصوص که تولید و عرضه تلویزیون پلاسما از سال ۲۰۱۴ بهطور کامل توسط تمامی تولیدکنندگان آن متوقف شده است. بنابراین هنگام نیاز به تعمیر تلویزیون پلاسما(Plasma) پیدا کردن مرکز خدمات و سرویس معتبر که حاضر به تعمیر تلویزیون پلاسما(Plasma) باشد کار راحتی نیست.
بنابراین توصیه میشود که برای پیشگیری از ایجاد این مشکلات، برخی از نکات پیشگیرینده را بیشتر مورد توجه قرار دهیم. این نکات عبارتند از:
- وارد نشدن ضربه به تلویزیون پلاسما که باعث خرابی بردها میشود.
- قرار دادن تلویزیون پلاسما در جایی که تبادل حرارتی لازم را داشته باشد.
- روشن نگه نداشتن تلویزیون پلاسما برای مدت زمان طولانی
- ممانعت از رسیدن آب یا مایعات دیگر (مانند مواد شوینده) به تلویزیون پلاسما و تمیز کردن آنها با دستمال خشک مخصوص
- پیشگیری از وارد شدن نوسانات برقی به تلویزیون Plasma با استفاده از محافظهای مخصوص
درکنار این موارد باید به عمر بالای دستگاه نیز اشاره کرد که عامل خرابی آن بوده و راه چارهای نیز ندارد.
تعمیر انواع تلویزیون پلاسما (Plasma)
-
ذکر این نکته ضروری بهنظر میرسد که تعمیرات تخصصی تلویزیونهای Plasma بستگی به شرکت تولیدکنندۀ تلویزیون و مدل آن دارد. همانطور که بالاتر ذکر شد تلویزیونهای شرکتهای مختلف، مدلها و سریهای متنوعی دارد که هر کدام ممکن است خرابیهای مختص خود را داشته باشد و راهحلها و تعمیرات مخصوصی میطلبد.
با توجه به این نکته بهتر است بههنگام مشاهدۀ خرابی و ایراد در دستگاه خود با متخصص ماهر تعمیر تلویزیون پلاسما (Plasma) تماس بگیرید.
برند های تحت پوشش واحد تعمیرات تلویزیون Plasma (پلاسما)
- ال جی / سامسونگ / سونی / ایکس ویژن / اسنوا / شارپ / پایونیر / جی وی سی (jvc) / فیلیپس / دوو / پاناسونیک / توشیبا / صنام / هاردستون / هایسنس / وستل / تی سی ال ( tcl ) / بلست (Blest) / شیائومی (xiaomi) / اکسنت (accent) / سونیا (Suniya) / مارشال (Marshal) / جی پلاس (Gplus) / ایوولی (Evvoli) / پانورامیک (Panoramic) / آر تی سی (RTC) / هیوندای (HYUNDAI) / الیو (Olive) / امپریال (Emperial) / بست (BOST) / دنای (Denay) / بنس (Beness) و دیگر برند های تولید کننده تلویزیون.
سوالات متداول درباره تعمیر انواع تلویزیون Plasma
✔️ تعمیر انواع تلویزیون پلاسما (Plasma)
خدمات تعمیر انواع تلویزیون های پلاسما در این مرکز به طور تخصصی و کامل انجام می شود و برند هایی همچون : ال جی / سامسونگ / سونی / ایکس ویژن / اسنوا / شارپ / پایونیر / جی وی سی ( jvc ) / فیلیپس / دوو / پاناسونیک / توشیبا / صنام / هاردستون / هایسنس / وستل / تی سی ال و دیگر برند های تلویزیون نیز در این مرکز پوشش داده شده است.
✔️ هزینه و قیمت تعمیر تلویزیون Plasma
تعیین هزینه و قیمت تعمیر تلویزیون Plasma بستگی به سایز و برند و میزان خسارت وارد شده به تلویزیون شما دارد، در صورت نیاز و یا تمایل جهت اطلاع دقیق از هزینه ها و قیمت و دستمزد تعمیر می توانید با واحد پشتیبانی تماس گرفته و با بیان مدل دقیق دستگاه خود استعلام قیمت کنید و یا درخواست تعمیر تلویزیون Plasma خود را ثبت کنید.
✔️ آیا تعمیرات Plasma در این مرکز با ضمانت همراه است ؟
ضمانت تعمیر و ضمانت کیفیت قطعات استفاده شده نوعی تضمین است تا به شما عزیزان نشان دهیم که خدمات تخصصی با بهترین کیفیت و هزینه ای معقول را برای شما آماده کردیم، از این رو برای خدمات تعمیرانواع تلویزیون های پلاسما ضمانتی بین ۶ ماه تا ۱ سال را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که بسته به نوع خدمات بعد از انجام سرویس، خدمت شما عزیزان ارائه می شود.
✔️ آیا تعمیرات تلویزیون های Plasma در منزل انجام می شود ؟
تلویزیون های امروزی به دلیل بزرگی ابعاد و یا سنگینی، جابجایی آن بسیار دشوار است. به همین دلیل ما تکنسین های تعمیرات خود را جهت ارائه خدمات در منزل برای رفاه حال شما عزیزان آماده نموده ایم و تمام خدمات مربوط به تعمیر انواع تلویزیون های ای ای دی شما را در منزل انجام می دهیم که با این کار خیال شما نیز از بابت ضرر های احتمالی که ممکن است به تلویزیون شما وارد شود راحت می شود.
ارسال دیدگاه